Indica publicitat
Divendres, 3 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 14 de de març del 2012 | 20:12
La fotografia · Societat civil

Mònica Terribas, premi memorial Francesc Macià d'enguany

El president de la Fundació Josep Irla, Josep Huguet, ha anunciat aquesta setmana que Mònica Terribas, actual directora de TVC serà premiada durant la propera Nit Irla amb el guardó memorial Francesc Macià.

Barcelona · Els Premis Irla 2012 tindràn com a principal protagonista la periodista Mònica Terribas. La Fundació Josep Irla ha decidit enguany guardonar la directora de TVC amb el premi memorial Francesc Macià per la seva acció social en favor de la llengua, la cultura o la nació catalanes. Mònica Terribas compartirà la condecoració amb la Xarxa Alcover de teatre dels Països Catalans. 

L'entrega de premis es realitzarà el proper dijous 22 de març, en el marc de la Nit Irla, una jornada en què també està previst que s'atorguin els premis Memorial Lluís Companys 2012. Aquests seràn entregats a Projecte Barri Cooperatiu i a Mercè Fluvià, presidenta de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, per les seves accions socials en favor de l'emancipació de les classes populars i la lluita contra la marginació de sectors menys privilegiats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat