Indica publicitat
Dissabte, 30 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de juliol del 2011 | 16:44
Llibres / revistes · Política

Converses amb Oriol Junqueras

Converses amb Oriol Junqueras posa en primera línia les principals guies de pensament del candidat a presidir Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) durant els propers anys.

Oriol Junqueras, doctor en Història del Pensament Econòmic, posa en aquest monogràfic tots els matissos existents sobre temàtiques d'interès general a Catalunya, a l'estat i a la Unió Europea, tan variades com la cohesió social al territori, la dependència energètica a Catalunya, les consultes independentistes, la zona euro i la continuïtat de l'economia catalana.

Basat en el diàleg de Junqueras amb el periodista Bernat Ferrer, Converses amb Oriol Junqueras acaba extraient un discurs sòlid i convincent al candidat a la presidència d'ERC, i explica de manera tan aclaridora com entenedora processos polítics, econòmics i històrics complexos. L'entrevista posa de relleu tots els perfils de Junqueras en un aiguabarreig de temes que s'enllacen entre si.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat