Indica publicitat
Dimarts, 18 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de novembre del 2010 | 16:44
Notícia · Comunicació

Un documental relata la lluita pel reconeixement de les seleccions catalanes i les traves de l'Estat

Barcelona · Fresno, hoquei patins, pressions per competir obligatòriament amb la selecció espanyola... són alguns dels elements que han marcat i continuen marcant la lluita pel reconeixement de les seleccions esportives catalanes i que estan inclosos, juntament amb molts d'altres, al documental Fora de joc'.

El film, de 52 minuts de durada, ha estat realitzat per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, produït per Bat a Bat i dirigit pel periodista Jordi Finestres. El proper 9 de novembre hi haurà la preestrena, tot i que el tràiler ja es pot veure en línea.

Al documental hi apareixen, entre d'altres, l'expresident del Barça, Joan Laporta, l'expresident de la Federació Internacional de Patinatge, Isidre Oliversa de la Riba, el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, l'exsecretari de l'Estat per l'esport, Santiago Pisas, i l'exjugador d'hoquei patins Ivan Tibau.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat