Indica publicitat
Divendres, 30 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de maig del 2010 | 16:41
Notícia · Comunicació

Què hi fa Sostres a Barça TV?

Barcelona · Diversos directius de la junta del FC Barcelona haurien demanat el cessament de Salvador Sostres al capdavant del programa tertúlia s un clam', de Barça TV, que va començar a emetre's el passat 20 d'abril, segons

informa El Mundo Deportivo. El diari del grup Godó afirma que el motiu de la demanda seria "el contingut insultant" del programa. "Aquests directius estaven indignats pels atacs als mitjans de comunicació catalans i els acudits grollers sobre la presència a la llotja de Nando Parrado", supervivent de l'accident aeri als Andes l'any 1972.

Deixant de banda la guerra' existent entre el Grup Godó i Joan Laporta, el cert és que la col·locació de Salvador Sostres ha causat controvèrsia, i resulta lamentable que un periodista amb l'experiència de Vicent Sanchis, director del canal, hagi comès aquest error. Sanchis i Sostres van coincidir a l'Avui i pertanyen a la liberalista Fundació Catalunya Oberta, promoguda per Lluís Prenafeta, think tank on també hi ha altres persones properes a Laporta com Xavier Sala i Martín, tresorer del Barça, i Joan Oliver, director general del club.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat