Indica publicitat
Dimecres, 1 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de de setembre del 2005 | 00:00
Notícia · Comunicació

?La nit al dia? de Mònica Terribas arriba a TV3 el 19 de setembre

Mònica Terribas presentarà, a partir del 19 de setembre, un renovat ‘La nit al dia’ al primer canal de la CCRTV. Terribas, que fins ara tenia com a directora del programa la periodista Rosa Marqueta, assumirà aquesta temporada la direcció del programa, a més a més de ser-ne la conductora i editora.
Marqueta ha estat nomenada subdirectora d'informatius diaris de TVC, en substitució de Carles Francino. Amb el canvi, Televisió de Catalunya fa un pas més per reforçar l'audiència dels informatius de TV3, un dels àmbits on és líder indiscutible. L’informatiu començarà quan faltin 5 minuts per les 12 de la nit i durarà una hora. L’ullada crítica als temes del dia i l’anàlisi de l'actualitat continuaran sent els puntals del programa, amb entrevistes en profunditat sobre política, cultura o ciència, a més a més que es potenciaran les connexions en directe.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat