Indica publicitat
Dimecres, 8 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de d'abril del 2010 | 14:55
Notícia · Comunicació

ACN i IB3 pacten l'intercanvi de continguts

Barcelona · El creixement i l'expansió de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) semblen unes realitats incontestables i sense aturada. Després de l'obertura de diferents delegacions de l'agència a l'estranger, Saül Gordillo, director de l'ACN,

ha signat aquesta setmana passada un acord de col·laboració amb Antoni Martorell, director general de l'Ens Públic de Ràdiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB).

Aquest conveni permetrà la col·laboració i accés futurs de continguts audiovisuals entre ambdues entitats i, alhora, la presència de l'ACN a la televisió de les Illes Balears, IB3, que fomentarà l'increment de la cobertura de l'agència als territoris de parla catalana. Amb aquest nou pas cap a la fluidesa de comunicació dins l'espai català de comunicació, IB3 i l'ACN han apostat per l'apropament entre els diferents territoris dels Països Catalans ampliant els continguts a la televisió pública balear.

En aquest sentit, Martorell ha lamentat que aquest acord no s'hagi produït amb més antel·lació i ha dit que està "satisfet de crear sinèrgies amb l'ACN  perquè facilita que circuli abans i millor la informació dins l'espai comunicatiu català", un fet que "justifica l'existència de l'ACN i d'IB3". Gordillo, per la seva banda, ha subratllat que aquest conveni és "una oportunitat per a IB3 en la mesura que moltes de les informacións tenen a veure amb la llengua i la cultura catalanes i amb les institucions balears".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat