Indica publicitat
Divendres, 30 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de gener del 2009 | 16:36
Notícia · Comunicació

Sanchis, de l'Avui a Barça TV

Barcelona · L'actual director de continguts de Cultura 03 i exdirector del diari Avui, Vicent Sanchis, serà el pròxim director de comunicació del FC Barcelona i del Canal Barça TV que emet en obert a través de la televisió digital terrestre des de desembre. El periodista, de total confiança de Joan Laporta, vol donar un nou impuls al canal. Sanchis es farà càrrec de totes les tasques que anteriorment estaven a mans de Jordi Badia, i que a causa dels resultats de la moció de censura va ser cessat. El què molts es pregunten ara és qui s'encarregarà d'un possible nou diari en llengua catalana que és l'esperança de molts sobiranistes i la direcció del qual se li atribuïa.

El periodista Vicent Sanchis és valencià i va ser director també de la revista El Temps, del diari El Observador i del Avui, durant els últims dotze anys. També ha treballat a Televisió de Catalunya, com a guionista i director de diversos programes. Aquest últim any treballava a Grup Cultura 03 -Sàpiens, Ara llibres...- com a director de continguts.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat