Indica publicitat
Dissabte, 17 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 20 de abril del 2005 | 00:00
Notícia · Comunicació

Terribas justifica la ?desconfiança? que crea IB3 a Catalunya perquè és una iniciativa del govern Matas

 En una conferència a Ciutat de Mallorca, la periodista Mònica Terribas va subratllar que la nova televisió de les illes crea “desconfiança” a Catalunya pel fet de ser una iniciativa del govern del PP encapçalat per Jaume Matas.
Aquesta desconfiança sistemàtica cap a les iniciatives dels governs del PP i el fet que al Principat “estem molt pendents del que passa en el nostre espai de comunicació a nivell de nova legislació” fa que la televisió autonòmica de Balears “hagi quedat una mica lluny”.

Terribas va apostar per crear “una estructura audiovisual que permeti construir una part del periodisme que fins ara no existia” i que “s’ha viscut a través d’altres mitjans”. “IB3 ha de mostrar la realitat de les Illes. La incògnita és si ho sabrà fer”, va concloure la periodista, que va demanar als illencs una “reflexió sobre el que s’ha d’explicar i com s’ha de fer”.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat