Indica publicitat
Dimecres, 1 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 21 de de gener del 2003 | 00:00
Notícia · Comunicació

Una televisió diferent: ?La nit al dia? del C33

Sota la direcció de la periodista Rosa Marqueta i a petició de l’equip directiu de TV3, encapçalat per Vicenç Villatoro i Joan Oliver, des de fa unes setmanes s’emet el programa informatiu La nit al Dia, presentat amb estil personal per la periodista Mònica Terribas.
Aquest programa, que ha enganxat milers de telespectadors cansats de la televisió que s’acostuma a fer en aquesta franja horària, va tenir una gestació difícil, perquè la proposta era arriscada i s’havia plantejat la possibilitat de representar-lo d’una altra manera, molt a l’estil d’alguns programes de la televisió nord-americana. El que quedava clar, però, és que en aquest nou programa, el presentador o presentadora no podia ser un bust parlant, sinó una persona d’una certa edat o un periodista d’una forta personalitat capaç ‘d’explicar’ les notícies i que permetés formats diversos, incisius i, fins i tot, fes ús, en certs moments, de situacions un tant ‘incorrectes’ dins l’estereotipat món dels informatius televisius. El programa, innovador en el panorama televisiu actual, ha aconseguit obrir un nou camí en la manera de fer informació audiovisual.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat