Indica publicitat
Dilluns, 29 de de novembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de de setembre del 2009 | 15:12
Notícia · Comunicació

Nova alenada d'aire fresc per a l'ACN

Barcelona · L'Agència Catalana de Notícies (ACN) disposarà en el període 2010-2013 de 3,45 milions anuals per a la seva activitat periodística. Aquesta ha estat la inversió que la Generalitat ha aprovat en una actuació que el Govern ha previst per tal de donar suport al sector català de la comunicació. L'ACN, que es va fundar l'any 1999,

és actualment una de les fonts d'informació que més notícies aporta als mitjans de comunicació del terrirtori català, i ara per ara ja ha aconseguit fer-se un lloc dins el panorama comunicactiu.

L'empresa pública també s'inclou avui dia dins el marc de garanties democràtiques i professionals impulsat pel Parlament de Catalunya, i és l'única agència de comunicació que abasteix única i exclusivament en català. Les inversions i els esforços que es facin a favor de la seva continuitat són, per tant, forces que s'uneixen a la lluita per promoure la comunicació en català i l'ús de la llengua al nostre país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat