Indica publicitat
Divendres, 27 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de maig del 2011 | 19:54
Notícia · Comunicació

'Algú ho havia de dir': els errors d'ERC, els atacs rebuts i el futur de l'esquerra nacional

El cap de comunicació d'Esquerra, Sergi Sol, presenta un llibre en què fa autocrítica, carrega contra l''independentisme exprés' i valora els primers passos del govern d'Artur Mas.

Amb pròleg del diputat Joan Tardà, el cap de comunicació d'ERC, Sergi Sol, ha presentat el llibre 'Algú ho havia de dir', una obra carregada d'autocrítica, crítica i apostes de futur. Sol, col·laborador de Tribuna.cat, ha traçat al llibre els errors que, al seu parer, ha comès el seu partit i han desembocat en la patacada electoral de la passada tardor. El periodista té clar que si n'ha de destacar un, aquest és "l'esperpèntic i desolador espectacle que va comportar el Congrés Nacional", un acte que no dubta de titllar de "càncer" que ha debilitat el partit.

Més enllà de repassar els errors comesos, Sol no s'està de posar l'accent també en la virulència i l'hostilitat dels atacs que va rebre ERC durant el seu pas pel govern; en criticar l'independentisme exprés i dos dels seus caps visibles, Alfons López Tena i l'exrepublicà Uriel Bertran; i en valorar els primers passos del nou executiu encapçalat per Artur Mas.

Mirant al futur, el cap de comunicació republicà aposta en el llibre per renovar l'esquerra nacional i fer que Esquerra sigui determinant en aquest procés.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat