Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 31 de d'octubre del 2011 | 18:14
Notícia · Comunicació

Nou clam de la professió periodística en contra dels blocs electorals

La indignació dels periodistes dels mitjans públics per l'atac a la llibertat d'expressió torna a fer-se patent, enguany, amb linici de campanya electoral fixat pel pròxim divendres 4 de novembre.

Barcelona · Aquesta setmana la campanya electoral dóna el tret de sortida i, amb ella, l'agressió a la llibertat informativa que encara avui dia suposa l'aplicació del sistema de blocs electorals als mitjans de comunicació públics.

És per aquest motiu que el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) s'ha sol·lidaritzat amb la professió periodística una vegada més i ha convocat una concentració pel proper dia 2 de novembre a la seu central del Col·legi (Rambla de Catalunya, 10, pral.) i a les diverses demarcacions.

L'entitat considera, tal com afirma a través del seu portal, que aquest problema no només afecta els periodistes "sinó a tota la societat" i, per aquesta raó, ha convocat un acte en contra els blocs electorals que comptarà amb destacats periodistes de mitjans públics i també amb el filòsof Josep Ramoneda i altres personalitats públiques, en representació de la societat civil. EL CPC ha previst l'inici de la concentració protesta a les 12:30 hores, i també ha informat que en el seu decurs es procedirà a la lectura d'un manifest en contra dels blocs electorals.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat