Indica publicitat
Dissabte, 28 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 28 de d'octubre del 2011 | 17:21
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

'Eva' s'estrena aquesta setmana amb 13 còpies en català

L'esperada estrena d'Eva arriba aquesta setmana a les sales de Catalunya. Després de l'èxit aconseguit al Festival de Sitges, la cinta de Kike Maíllo s'estrena en català a 13 sales del país.

Barcelona · Acompanyada d'una crítica excepcional, que ja l'ha etiquetada com la nova Pa Negre del cinema català, la pel·lícula Eva s'estrena aquesta setmana a les sales de cinema de Catalunya amb 13 còpies en català.

Les sales on es projecta la cinta en català a partir d'aquesta setmana són a Barcelona (Cinesa AMC Diagonal Mar, Lauren Gracia, Palau Balaña), Lleida (JCA Alpicat), Girona (Ocine), Tarragona (Ocine Les Gavarres), Manresa (Multicinemes Bages), Platja d'Aro (Ocine Plata d'Aro), Roses (Cinemes Roses), Sabadell (Cinema Imperial), Terrassa (Cinema AMC Park Vallès), Vic (Multicinemes Sucre) i també a Andorra (Cinemes Illa Carlemany).

Protagonitzada per Daniel Brühl (Goodbye Lenin), Lluís Homar, Claudia Vega i Marta Etura, la nova cinta situa l'espectador en un futur proper en el qual un enginiyer cibernètic rep l'encàrrec de crear un nen robot. Robòtica, hologrames, tecnologia punta i uns efectes especials de por caracteritzen la pel·lícula Eva, que ja s'ha convertit ja en la cinta catalana més esperada de la tardor.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat