Indica publicitat
Dissabte, 4 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de febrer del 2016 | 00:00
Notícia · Cultura

Gràcia enceta el seu mes més "verd" amb una nova edició de la Verdinada

La 9ª edició de la Verdinada comença la setmana vinent. Un mes de març dedicat íntegrament al medi ambient amb una vintena llarga de propostes de tot tipus: excursions, xerrades, tallers, passejades, visites, mercats d'intercanvi, nits d'astronomia i, fins i tot, una miniverdinada dedicada als menuts, la novetat d'enguany. Fins a quinze entitats hi participen.

Comença un mes intens amb sortides i itineraris de natura per tot arreu del país, xerrades sobre diferents problemàtiques mediambientals, tallers per entendre consums energètics, cursos de fotografia ambiental, nits d'astronomia, documentals, mapes interactius de l'aigua, calçotada amb productes ecològics i de proximitat (5 de març a la plaça del Nord) , consells d'hàbits sostenibles, caminades, mercat d'intercanvi de llibres, experiències dels més petits en comunió amb l'hort de l'escola i fins i tot una festa amb contes, gegants i música fins que es faci fosc.

Per  més informació al respecte www.lluisosdegracia.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat