Indica publicitat
Dimecres, 19 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de d'agost del 2007 | 18:08
Notícia · Esport

La selecció que va guanyar Espanya, ara participarà al Campionat Mundial d'Argentina

La selecció catalana de futbol sala està a punt per aconseguir un nou èxit esportiu i nacional. Els jugadors s’entrenen al poliesportiu municipal de la Garriga fins el 22 d'agost per dirigir-se, entre el 31 d'agost i el 10 de setembre, a Argentina, a la població de Mendoza, on participaran al Campionat Mundial d’aquesta disciplina esportiva. Segons Juan Antonio Fernández, seleccionador de Catalunya, els jugadors estan agafant un gran nivell físic, motiu pel qual té esperances de plantar cara a les seleccions del grup B, on ha estat enquadrat Catalunya, juntament amb Itàlia, Equador i Paraguai. La selecció, en el seu debut a nivell mundial, va vèncer per 5-3 la selecció espanyola.
Catalunya s’ha guanyat la plaça al Mundial gràcies al bon paper que va realitzar Catalunya durant el subcampionat d'Europa, jugat precisament al Principat el novembre i desembre de l’any passat. A efectes organitzatius, l’organització del Mundial considera Catalunya com un ‘país’ més, al mateix nivell que Rússia, Noruega, Itàlia, Perú...

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat