Indica publicitat
Divendres, 27 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 11 de d'octubre del 2007 | 18:34
Notícia · Esport

El futbol sala pren el relleu al futbol i Catalunya jugarà contra els Estats Units

Un cop tancada tota possibilitat que la selecció catalana de futbol disputés l’amistós que tenia previst contra els Estats Units el 14 d’octubre –contra els Estats Units i contra qualsevol-, la sorpresa ha vingut, una vegada més, del futbol sala i la selecció catalana d’aquest esport jugarà contra la dels Estats Units el mateix 14 d’octubre. Serà al Parc Esportiu Cornellà, de Barcelona. Per acabar-ho d’arrodonir, també ho farà el 12, Dia de la Hispanitat, aquesta vegada al Palau Sacosta, de Girona.
Així, el futbol sala no adscrit a la FCF no carrega amb els entrebancs que aquesta es troba a l’hora de competir a nivell internacional i pot disputar els amistosos que vulgui i amb qui vulgui. De fet, la selecció que jugarà contra els Estats Units és la mateixa que ja ha participat a l’Europeu, al Mundial i a la Copa del Món, torneig, aquest darrer, que es va veure envoltat per la polèmica en participar-hi un combinat espanyol i pels intents frustrats de la diplomàcia espanyola de més alt nivell per impedir un enfrontament entre ambdues seleccions.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat