Indica publicitat
Divendres, 3 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de de juliol del 2005 | 00:00
Notícia · Esport

L?anul.lació de l?Assamblea de Fresno permet a Catalunya tornar a optar a ser oficial en hoquei

Finalment el que tothom es temia no ha succeït. El Tribunal d’Arbitratge de l’Esport de Lausana ha decidit anul·lar l’Assemblea de la FIRS celebrada a Fresno el mes de novembre passat i que va acabar amb Catalunya expulsada de la Federació Internacional de Patinatge. Finalment el que tothom es temia no ha succeït. El Tribunal d’Arbitratge de l’Esport de Lausana ha decidit anul•lar l’Assemblea de la FIRS celebrada a Fresno el mes de novembre passat i que va acabar amb Catalunya expulsada de la Federació Internacional de Patinatge. D’aquesta forma, Catalunya podrà optar a la ratificació oficial com a selecció en una nova assemblea, que s’haurà de fer a Roma abans de nou mesos i que haurà de complir escrupulosament el reglament anterior a Fresno. Això vol dir que les votacions que hauran de decidir la incorporació definitiva de Catalunya com a membre de ple dret de la FIRS es podran fer en secret, cosa que podrà atenuar les pressions diplomàtiques que el govern espanyol farà als representants dels diferents països.
L’única pega de la sentència del tribunal és que Catalunya no podrà participar en el pròxim mundial de San José, tot i tenir-hi dret. De tota manera, el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ja ha anunciat que demanarà a la FIRS una wild card perquè Catalunya pugui participar-hi com a selecció convidada.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat