Indica publicitat
Dissabte, 28 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de de setembre del 2007 | 19:23
Notícia · Esport

La Federació Espanyola proposa l'1 de novembre per al Catalunya-EUA i la Catalana ho qualifica de "trampa"

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha proposat l'1 de novembre com a data alternativa per disputar el Catalunya-Estats Units. La nova proposta no agrada a la Federació Catalana (FCF), que l'ha titllada de 'data trampa'. La FCF considera que és una data complexa, perquè dificulta a l'hora de fer llista de convocats, entrenaments i preparar el matx amb garanties, ja que l'1 de novembre, a part de ser festiu, és dijous i el dia abans hi ha jornada de lliga, igual que el cap de setmana anterior i el següent.

Per aquest motiu els jugadors escollits, tant els de Catalunya com els que venen de fora, no tindrien segurament el vistiplau dels seus clubs, perquè jugarien quatre partits en una setmana.

La FCF es manté en la mateixa data, el 14 d'octubre, un dia després dels partits de classificació de l'Eurocopa 2008. Així, es podria disposar de jugadors amb temps per preparar l'enfrontament.

També s'ha proposat, des de la federació, una altra data, l'11 d'octubre. Però la RFEF s'hi ha negat i sosté, tot i l'inicial veto al matx, la data de l'1 de novembre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat