Indica publicitat
Divendres, 27 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 20 de de setembre del 2007 | 18:12
Notícia · Esport

La RFEF, emprenyada per l?allau de cartes i correus electrònics

És prou coneguda la indignació que ha provocat la decisió inflexible, alhora que intolerant i antidemocràtica, de la Real Federación Española de Futbol (RFEF) de prohibir el partit de la selecció catalana entre la societat catalana. No en va aquesta és una de les reclamacions nacionals que més consens, més suport i més expectatives ha generat en els darrers anys. Un impuls, cal dir-ho, proporcional a la frustració de no veure-hi resultats. La voluntat de disposar de seleccions esportives pròpies, a més d’omplir estadis i milers de caixes de fulls de signatures, ara ha omplert, fins al punt del col.lapse, la seu de la RFEF a Madrid.
El servidor informàtic de l’entitat espanyola va quedar la setmana passada gairebé bloquejat per l’arribada d’entre 14.000 i 15.000 correus electrònics de protesta, a més de sacs de correu ordinari –cosa que té mèrit- amb més de 10.000 cartes que van ser enviades des de Catalunya. La majoria reprodueixen el correu i la carta originals que va promoure la Plataforma pro seleccions esportives catalanes, i el repartiment que se’n va fer per la Diada ha arribat a la seva destinació.

Segons informava el diari Avui, es té constància del malestar que tot això ha generat a la RFEF i l’emprenyament a la federació espanyola seria “considerable”. Per tot plegat, la Plataforma agraeix el suport rebut i continua demanant, als qui encara no ho han fet, “que se segueixi intensificant el nostre sentir contra una decisió que és il.lògica i va en contra de la llibertat i els sentiments de cadascú”. Aquest és el correu model.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat