Indica publicitat
Dissabte, 23 de gener del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de abril del 2016 | 11:52
Notícia · Política catalana

José Maria Clavero ha estat escollit nou president de Súmate

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'assamblea General de Súmate a les Cotxeres de Sants de Barcelona. En el transcurs d'aquesta José María Clavero ha estat escollit, per unanimitat,  com a nou president de l'entitat. Clavero ha manifestat el seu compromís per treballar amb la resta d'actors polítics per aconseguir la República Catalana. "La República serà catalanà o no serà" ha afirmat.

En aquest sentit el nou president ha fet una crida a ICV, Podemos, En comú Podem i Catalunya Si que es Pot  per tal que s'uneixin al procés constituent per fer una República catalana social i lliure.

Pel que fa al president sortint, Eduardo Reyes, s'ha acomiadat amb un emotiu discurs en el que ha agraït els suports que ha rebut des del primer dia i que han ajudat a fer de Súmate un actiu més per fer realitat la República Catalana i ha mostrat la seva total disposició a continuar ajudant en tot allò per el que se'l necessiti.

A més d'escollir nou president i nova junta també s'han aprovat canvis en els estatuts referits a reformes pressupostàries, limitació de mandat i un codi ètic que promou el reconeixement de  la pluralitat  i la transversalitat així com la no-instrumentalització política.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat