Indica publicitat
Dissabte, 17 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de juliol del 2007 | 18:36
Notícia · Política

El reagrupament no és una volada de coloms

Joan Carretero va demostrar la solidesa de la seva alternativa acompanyat de regidors i militants del territori que s’han adherit al reagrupament. L’acte va comptar amb una litúrgia ben planificada i un cert grau d’efectisme. En la intervenció de Ruth Carandell, Jaume Fernàndez i Joan Carretero res era improvisació, sinó la voluntat des de dins d’ERC i per ERC d’exigir una forma diferent de fer, amb un projecte, que s’hi estarà o no d’acord, alternatiu a la direcció fins ara encapçalada per Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós.
La immensa majoria dels assistents, però, eren de les noves fornades d’ERC i del món comarcal, res a veure amb els sectors Puigcercós o Carod-Rovira. Eren persones procedents dels milers de nous militants que no saben i no volen saber res de les lluites internes històriques d’ERC. Pel seu interès, reproduïm a la secció documents la intervenció sencera de Joan Carretero.

Com una demostració d’una ERC plural, i que admet els corrents interns, estaven presents a l’acte el president del Consell Nacional d’ERC, Carmel Mòdol, i l’home de confiança de Vicepresidència, Rafael Niubó, que va ser-hi en nom de Josep-Lluís Carod-Rovira. També hi era present l’històric republicà expresident del Parlament, Heribert Barrera. Aquestes tres presències eren la garantia d’unitat d’ERC.

L’acte del secretari general d’ERC, Joan Puigcercós, ara l’acte del reagrupament de Joan Carretero, i dimecres vinent la conferència al Cercle d’Economia del vicepresident del govern català, Josep-Lluís Carod-Rovira, demostren que tots els corrents organitzats o no en el si del partit republicà prenen posicions. El que caldria preguntar-los, però, és perquè ara i no després de les eleccions més difícils que se’ls presenten a ERC en els propers mesos.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat