Indica publicitat
Dissabte, 4 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de juliol del 2007 | 19:07
Notícia · Política

La camorra de Matas

El president del Govern de les Illes Balears fins dimarts i fugitiu de la política Jaume Matas ha aprofitat els anys en política per escalar econòmicament, socialment i professionalment. És difícil calcular els milions d’euros que ens ha costat als contribuents de les Illes Balears la concepció camorrista del poder que té Matas. En aquesta sèrie que comença avui Tribuna Mallorca, s'intentarà fer un repàs i una aproximació a la milionada pública que ha invertit Jaume Matas en la potenciació de la seva imatge, en afavorir la crispació política (amb la que calculava mantenir-se uns anys és en el poder) i en afavorir el desembarc d’empreses de fora amb l’únic objectiu de completar la neocolonització econòmica de les Balears.


La camorra de Jaume Matas ha implicat a personatges tan obscurs i tenebrosos com Eduardo Inda, Joaquín Rabasco, el clan Janer, el Circulo Balear, els germans Delgado, Vicenç Grande, José Ignácio Pérez Argüelles, Antonio Alemany, Pedro J. Ramirez o Florentino Pérez. Tots ells desfilaran proximament per Tribuna Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat