Indica publicitat
Dilluns, 29 de de novembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 6 de de juliol del 2007 | 18:15
Notícia · Política

La camorra de Matas va sortint al descobert

La sèrie que començava aquesta setmana Tribuna Mallorca sobre els diferents personatges que han pul.lulat a l’entorn de la figura de Jaume Matas durant la seva etapa de govern a les Illes continua fent camí. I és que l’escalada econòmica, social i professional de Matas requereix d’una xarxa gens menyspreable “d’amics”, com ho han estat l’hoteler Gabriel Barceló, l’anticatalanista professional Ignacio Pérez Argüelles o l’antic practicant i participant de programes a IB3 Joan Calafat, la trajectòria dels quals ha estat ressenyada aquests dies pel portal mallorquí.
La sèrie fa un repàs i una aproximació a la milionada pública que, amb una concepció camorrista del poder, ha invertit Jaume Matas en la potenciació de la seva imatge, en afavorir la crispació política i el desembarcament d’empreses de fora amb l’únic objectiu de completar la neocolonització econòmica de les Balears.

Altres personatges i institucions implicades en aquesta estratègia i que aniran desfilant per Tribuna Mallorca són Eduardo Inda, Joaquín Rabasco, el clan Janer, el Círculo Balear, els germans Delgado, Vicenç Grande, Antonio Alemany, Pedroj. Ramírez o Florentino Pérez.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat