Indica publicitat
Dimecres, 1 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 6 de de juliol del 2007 | 17:30
Notícia · Política

Nou govern de canvi a les Illes Balears

Dijous es varen donar a conèixer oficialment les persones responsables del nou govern progressista i nacionalista. No hi ha hagut sorpreses destacades respecte a les travesses apuntades als mitjans de comunicació. El Govern no és paritari, si bé té una important presència femenina (està integrat per 9 homes i 6 dones) i la participació de dos membres no mallorquins: el menorquí Albert Moragues, que ocuparà Presidència (autèntic home fort del Govern) i l’eivissenca María Ángeles Leciñena, a Interior, tots dos pertanyents al PSOE.
Entre els consellers d’aquesta formació també s’han d’incloure Carles Manera a Economia; Jaume Carbonero a Habitatge i Obres Públiques; Margarita Nájera a Treball i Formació (una de les sorpreses de l’executiu); Mercè Amer a Agricultura; Vicenç Thomàs a Salut; i Bàrbara Galmés a Educació i Cultura (Conselleria que tendrà diversos representants del Bloc).

El Bloc per Mallorca comptarà amb tres representants: Fina Santiago a Benestar Social; Gabriel Vicens a Mobilitat i Ordenació del Territori; i Francesca Vives a Comerç, Indústria i Energia. Per la seva banda, UM hi aportarà Miquel Àngel Grimalt a Medi Ambient; Francesc Buils a Turisme; i Mateu Cañellas a Esports i Joventut. Avui a les 19 hores Francesc Antich prendrà possessió com a nou president del Govern.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat