Indica publicitat
Dissabte, 31 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de abril del 2010 | 14:24
Notícia · Política

Matas paga la fiança

Reproduïm de Tribuna Mallorca · Ara el misteri serà saber d'on ha tret i com ha aconseguit reunir els tres milions d'euros: amb quins fons, amb quines propietats, i sobretot, quines "terceres persones" li han deixat doblers, i per què. s que sap res Jaume Matas que pugui comprometre "terceres persones"? Hi ha "terceres persones" interessades en que Matas no ingressi a la presó? O simplement, existeixen encara "terceres persones" en aquest món capaces de demostrar tan gran bona voluntat i caritat com per ajudar a un home amb molts de problemes?

En tot cas, l'expresident balear no entrarà a la presó, de moment. No osbtant, no pot sortir de l'estat, i cada dia 1 i dia 15 de cada mes s'ha de presentar al jutjat més proper d'on acrediti viure. De moment, avui ha fet la transfarència des de Madrid, des d'un compte del Banc d'Espanya; és de preveure, per tant, que cada quinze dies visitarà el jutjat que cau més a prop del pis del seu amic Bartomeu Reus, però que Maite Areal decorava com si fos seu, "perquè no estàs trista".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat