Indica publicitat
Dimarts, 20 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de setembre del 2009 | 15:34
Notícia · Política

El cas Palma Arena, més interessant

Palma · Reproduïm de Tribuna Mallorca · El jutge que instruïx el cas Palma Arena, José castro, ha acordat incorporar les investigacions realitzades per la Fiscalia sobre el patrimoni de l'expresident del Govern, Jaume Matas, i del seu cunyat i ex gerent del PP, Fernando Areal, al procediment sobre les suposades irregularitats comeses durant la construcció del velòdrom de la capital balear. Resulta prou interessant en la investigació del Palma Arena, per no dir obvi, que el jutge consideri d'interès el patrimoni d'aquests dos personatges, que probablement hagi patit un important increment gràcies a l'edificació del velòdrom.

Però així ho ha dictat el magistrat del Jutjat d'Instrucció 3, mitjançant una providència, al mateix temps que també va decidir retirar la imputació que pesava sobre l'exsecretari general de la Conselleria de Turisme, Javier Casis, que estava citat com encausat per al pròxim 15 de setembre. Mentre que ara ho farà en qualitat de testimoni, segons informa EuropaPress.

D'altra banda, el matí d'aquest dijous ha prestat declaració, en qualitat de testimoni, la ex cap de Contractació de la Conselleria de Presidència i Esports, Margarita Torres, qui ha explicat com es va desenvolupar el sistema de contractacions durant l'execució de les obres del Palma Arena, així com el procediment a seguir per a portar a terme les contractacions menors.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Crònica · Illes Balears
El PP també va comprar les eleccions
Crònica · Illes Balears
Continua el via crucis judicial del PP
Crònica · Illes Balears
Un delinqüent d'abast internacional?
Notícia · Política
Més corrupció del PP
Notícia · Política
La connexió valenciana o com ha aconseguit Matas pagar la fiança
Notícia · Política
Matas paga la fiança
Crònica · País Valencià
Amics i veïns de cel·la?
Crònica · Illes Balears
"Vostè ha vengut a burlar-se dels simples mortals"
Notícia · Política
Fiança de rècord
Notícia · Política
Matas, suspès temporalment com a militant del PP
Indica publicitat