Indica publicitat
Dimarts, 18 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de febrer del 2011 | 18:10
Notícia · Política

Carod-Rovira es reuneix amb el seus per analitzar el futur de les esquerres

Barcelona · Més d'un centenar de militants d'Esquerra van aplegar-se el passat divendres en una de les sales el Palau de Congressos de Barcelona per analitzar, amb Josep-Lluís Carod-Rovira, el futur de les esquerres. Entre els presents hi havia pesos pesants del partit propers a Carod com el candidat d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, el president de la federació a Barcelona i actual portaveu adjunt al Parlament, Oriol Amorós i l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, que actualment està elaborant, per encàrrec de Puigcercós, un document per tal de rellançar el partit. També hi era el president d'Honor d'ERC, Jordi Carbonell, mentre que Ernest Benach, un dels homes més propers a Carod temps enrere, no va ser-hi present.

En la seva intervenció, Carod-Rovira va carregar contra l'actual direcció del partit i els seus mals resultats, tot i que va assegurar que no té cap intenció de crear un corrent intern dins el partit de cara el proper congrés que la formació celebrarà a la tardor.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: "A més de patriotes, ens cal també ser intel·ligents, si de debò volem guanyar la llibertat"
La fotografia · Nació Digital
Carod-Rovira elogia Errejón i esmena ERC: "És un error carregar contra gent que defensa drets democràtics"
Entrevista · Política catalana
Tresserras: "Aquest 2017 això farà un tomb cap a una banda o l'altra; no veig que allargant-ho millorin gaire les nostres oportunitats"
Recull de premsa · Nació Digital
Amateurs contra professionals
Recull de premsa · Política catalana
Tresserras "Nosaltres el que volem és justament poder disposar d'uns instruments institucionals i jurídics que blindin els drets i les llibertats de la gent"
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: "TV3 i Catalunya Ràdio, són dels pocs instruments d'estat de què ara disposem i, si bé no són encara plenament nostres, és d'inconscients posar-nos-els en contra"
Recull de premsa · Política catalana
Benach:"Per dignitat, per responsabilitat i pel nostre futur col·lectiu seria bo que el govern del PP i el TC sabessin que no podran inhabilitar la nostra presidenta"
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: " Algú que pretengui defensar els interessos de la majoria de la societat ha d'adonar-se que la reivindicació nacional no és cosa de burgesos capitalistes i imperialistes"
Recull de premsa · Política catalana
Benach: "Avui l'independentisme és la centralitat del país, i això neguiteja molt els adversaris. I tant se val d'on venim. El més important és on anem"
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: "L'herència Carbonell"
Indica publicitat