Indica publicitat
Dimarts, 20 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 14 d'octubre del 2009 | 14:43
Notícia · Política

Matas, imputat

Palma · Reproduïm de Tribuna Mallorca · Jaume Matas ha estat citat a declarar davant el jutge d'instrucció del cas Palma Arena en qualitat d'imputat pel dia 23 de març de 2010. L'ex-president acompanyarà en la declaració a la seva dona, Maite Areal, el seu cunyat i ex-gerent del partit, Fernando Areal, i Bartomeu Reus, tots ells iguament imputats.
Amb aquesta imputació es confirmen a la fi els rumors que des de fa un any i mig circulen, i que els diversos testimonis del cas havien apuntat, de la absoluta implicació de Jaume Matas en la trama corrupte del velòdrom de Palma, que amb un sobrecost de més de 60 milions d'euros sobre el pressupost inicial, hauria servit per a finançar el PP balear i de rebot, enriquir encara més la família de l'ex-president.

Matas pareix el colofó a la llarga llista d'alts càrrecs imputats i condemnats en trames urbanístiques de totes les institucions balears, on hi trobam regidors, batles, diputats i consellers actuals i passats, del Consell i del Govern, tots dels partits socis la legislatura anterior, PP i Unió Mallorquina.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat