Indica publicitat
Dilluns, 12 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 de setembre del 2007 | 18:12
Notícia · Política

Carretero afirma que refundar el catalanisme "no porta enlloc" i que l'única opció possible és "marxar d'Espanya"

La voluntat d'Artur Mas d'agrupar en un nou moviment tant el sector catalanista del PSC com el sector crític d'ERC va fent aigües. Ni Maragall ni Carretero no ho veuen com una idea seductora. L'expresident va tancar la porta a la proposta del líder convergent l'endemà de la Diada. Ara, l'exconseller de la Generalitat i líder del corrent crític d'ERC Reagrupament.Cat, Joan Carretero, va afirmar dissabte, en referència al plantejament d'Artur Mas de refundar el catalanisme, que aquest projecte "no porta enlloc" i que "l'única opció possible és marxar d'Espanya perquè Catalunya tingui un estat propi".
Per Carretero, "tots els esforços dels catalanistes han de ser per treballar per la independència de Catalunya". El republicà ho ha dit en un sopar amb uns 125 militants d'ERC del Vallès Occidental per 'intercanviar impressions' sobre l'estratègia del partit i presentar-los la ponència alternativa que Reagrupament.Cat exposarà a la Conferència Nacional d'ERC el pròxim 20 d'octubre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat