Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 17 de de desembre del 2010 | 16:13
Notícia · Política

El Parlament balear dóna suport unànime a Televisió Sense Fronteres

Redacció: Tribuna Mallorca · La Comissió de Cultura, Educació i Esports del Parlament de les Illes ha aprovat per unanimitat la Proposició No de Llei impulsada pel grup parlamentari del Bloc i PSM-Verds per mostrar el suport del Parlament a la iniciativa legislativa popular (ILP) que promou la Televisió Sense Fronteres. Es tracta d'una iniciativa que ha aconseguit reunir més de les 500.000 signatures necessàries perquè sigui presa en consideració dins les Corts Generals espanyoles.

La comissió en ple ha acordat, per tant, donar-hi suport i subratllar el relleu que tendria l'aprovació de la ILP per a la promoció i la protecció de la nostra cultura. El diputat Antoni Alorda, que l'ha defensat, valora positivament l'actitud constructiva de la resta de grups que han donat suport al text íntegre. Tan sols el PP ha volgut afegir una esmena, que s'ha acceptat, amb la qual l'acord de donar suport no ha de comportar "costos addicionals per la Caib".

Amb aquesta iniciativa, a la qual el PSM sempre ha donat suport, es pretén garantir la recepció directa de les emissions de ràdio i televisió a totes les comunitats que comparteixen una mateixa llengua. s a dir, compartir, tal i com contempla la directiva europea al respecte, l'espai de comunicació de les llengües catalana, basca i gallega. D'altra banda, el diputat nacionalista confia que aquesta declaració contribueixi a desbloquejar l'actual situació en la què es troba la ILP, ja que des del passat mes d'octubre la Mesa del Congrés manté retinguda la iniciativa sobre Televisió Sense Fronteres i treballa en un informe per justificar el rebuig inicial a la tramitació parlamentària.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat