Indica publicitat
Dimecres, 19 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de febrer del 2011 | 16:27
Notícia · Política

El PP torna al Cercle d'Economia

Barcelona · Josep Piqué, exlíder del PP català i actual president de Vueling, torna de nou a presidir el Cercle d'Economia després d'haver-ne sigut president entre els anys 1995 i 1996. En aquest cas, el substitut de Salvador Alemany, que va liderar el PP fins a l'arribada de Sánchez-Camacho, ha estat escollit, a més, de consens.

Les altes esferes, doncs, es tornen a omplir dels homes i dones propers a les òrbites del Partit Popular amb el nou govern de Mas. En aquest cas, però, Josep Piqué ha estat un dels homes forts del PP a Catalunya i un personatge molt proper a la política que duia a terme l'expresident del Govern espanyol Aznar, amb el qual va treballar conjuntament al capdavant de diversos ministeris.

Salvador Alemany ha hagut de ser substituït d'urgència després que Artur Mas el designés com a responsable del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement, un òrgan de savis que ha d'assessorar el govern sobre com sortir de la crisi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat