Indica publicitat
Dilluns, 30 de març del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de novembre del 2010 | 17:49
Notícia · Política

Ciutadans proclama en la seva propaganda electoral, per error, que vol la independència

Font: ACN · Els fullets que el partit espanyolista Ciutadans (C's) està enviant durant aquesta campanya electoral als domicilis contenen diversos errors gramaticals i ortogràfics en català. Aquest cop, però, tot i l'evident manca de correció

en la redacció, les faltes en els textos dels fulls de C's han anat més enllà i han jugat una mala passada al partit liderat per Albert Rivera.

El fullet, redactat en català i castellà, indica: "Ens rebelem per la convivència en front als que volem la independència" (sic). A banda de l'errada en la conjugació verbal, Ciutadans comet, com a mínim, cinc errors més en el seu pamflet: prescindeix de l'ela geminada i la locució prepositiva 'enfront de' l'escriu erròniament com a 'en front', entre d'altres barbaritats.

La part del text escrita en catellà també conté perles ortogràfiques: conjuga malament el verb quan demana als votants que es rebel·lin 'por la convivencia, la libertad y para que la política está a tu servicio' (sic).


 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat