Indica publicitat
Dissabte, 17 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de març del 2007 | 17:59
Notícia · Política

Carretero ja compta amb l'aval públic de més de 500 militants per donar un cop de timó a ERC

El corrent intern dins d'Esquerra Republicana, Reagrupament.cat, encapçalat per l'exconseller Joan Carretero, ja disposa de l'aval públic de 507 militants del partit, és a dir, un 5% dels prop de 10.000 amb què compta la formació independentista. Un ampli ventall de militants de totes les edats donen suport a Reagrupament.cat, tant veterans com d'altres que es van apuntar a ERC fa 2-3 anys, a l'inici del tripartit, molts dels quals es presenten a les llistes municipals del proper 27 de maig. Molts d'aquests militants s'han adherit a Reagrupament.cat autònomament, explica una de les portaveus, Rut Carandell, "gent que no sabia ni quants érem" però que, després d'una reflexió interior sobre l'actualitat política, agraeixen la seva irrupció en el si d'ERC, ja que viuen com un drama personal el rumb que ha pres el partit últimament. "Hem posat paraules a allò que era un sentiment de la militància", comenta Carandell, que puntualitza que, més enllà del suport de militants a títol individual, també compten amb el suport de seccions locals en ple.

Reagrupament.cat es constituirà formalment com a corrent intern d'Esquerra -tal com els va demanar l'actual cúpula republicana- després de les municipals del 27 de maig, per tal de no entorpir-les. La voluntat dels impulsors és clara: "o canviar la direcció, o assumir-la". Reagrupament.cat considera que els 500 militants que ja s'hi han adherit "confirmen l'encert d'haver constituït RCat, un collectiu tan lleial als principis d'ERC com crític amb la línia política que impulsa l'actual direcció del nostre partit. Ara sabem del cert que, com ens imaginàvem, no estem sols en els nostres posicionaments, sinó que aquests són compartits per molts militants i simpatitzants d'ERC".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat