Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 20 de de maig del 2009 | 14:51
Notícia · Política

Destacats membres de la cultura i la política presenten un manifest de suport a Iniciativa Internacionalista

Barcelona · La decisió del Tribunal Suprem d'anul·lar de la candidatura d'Iniciativa Internacionalista-La Solidaritat entre els Pobles (II-SP) no ha deixat de tenir conseqüències en tot l'Estat espanyol. Aquesta setmana el Grup de Suport dels Països Catalans a Iniciativa Internacionalista ha presentat el Manifest per la Democràcia i la Presumpció d'Innocència.

Els adherits al manifest, d'entre els quals desatquen Isabel-Clara Simó, Humbert Roma i el Premi Nobel de la Pau Adolfo Pèrez Esquivel, volen expressar "amb la major contundència la indignació i l'alarma" davant el gravíssim atemptat contra les llibertats democràtiques i contra la presumpció d'innocència que suposa l'anul·lació d'aquesta candidatura.

Per això mateix el proper dijous 21 de maig a partir de les 11 del migdia el Grup de Suport a Iniciativa Internacionalista ha convocat una roda de premsa al Fossar de les Moreres per denunciar públicament la decisió del Tribunal Suprem. En aquest manifest, el grup vol exigir la revocació de la corresponent sentència del Tribunal Suprem i mostra la seva solidaritat amb Alfonso Sastre en denunciar, també, la "vergonyosa campanya de desprestigi orquestada pels mitjans al servei dels poders establerts".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat