Indica publicitat
Dilluns, 30 de març del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 25 de gener del 2011 | 16:58
Notícia · Política

Maria Lapiedra concorrerà a les eleccions amb el Partit del Desig

Barcelona · Després de donar suport a les consultes sobre la independència, apropar-se i fer campanya per Solidaritat Catalana per la independència, distanciar-se de Laporta i afirmar que finalment votaria Reagrupament, Maria Lapiedra ha anunciat que es presentarà a les eleccions per ser l'alcaldessa de Les Borges Blanques, el seu poble. L'exactriu porno,assídua a certs programes de Telecinco, ho ha anunciat en una entrevista a Mediterráneo Digital, en què ha explicat que el nom de la seva formació serà el Partit del Desig (PDD).

Tot i que afirma que no vol ser la Cicciolina espanyola -"em sento més identificada amb Adolfo Suárez", "no seré la pallassa de les eleccions, sinó l'Obama de Les Borges Blanques"- Lapiedra ha afirmat que el seu programa es basarà en fer feliç a la gent lluitant, per exemple, "perquè la gent pugui masturbar-se pel carrer quan ho desitgi. Masturbar-se és quelcom fenomenal. Si la gent pogués masturbar-se pel carrer, sortiria més,  seria més sincera... i sobretot més feliç".

Sobre el seu suposat desengany amb Laporta, Lapiedra ha explicat que l'expresident la va utilitzar per guanyar popularitat a costa seva. "Tard, em vaig adonar que havia ajudat a un impresentable a guanyar vots".

Caldrà veure com és la irrupció de Lapiedra, de moment, ens quedem amb la CORI d'Ariel Santamaria i les seves propostes de carrils vici (amb v') i de construcció de pistes d'aterratge pels OVNI's.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat