Indica publicitat
Dissabte, 17 d'abril del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de març del 2007 | 17:14
Notícia · Política

Reagrupament.cat, que ja compta amb 600 militants, veu amb bons ulls la proposta de Vendrell

Joan Carretero va exposar, dissabte, durant cinc minuts, el punt de vista de Reagrupament.cat al Consell Nacional d'Esquerra. L'exconseller de Governació va ser contestat per la direcció d'ERC en ple i, segons Joan Puigcercós, el to del debat va ser constructiu en tot moment. Segons els impulsors de Reagrupament.cat, la direcció d'ERC "ens van sentir però no ens va escoltar", en el sentit que els dirigents del partit independentista "no van respondre res de nou" ni es van mostrar excessivament motivats per atendre les reivindicacions del corrent crític.

Reagrupament.cat també va preguntar a la cúpula del partit quin era el seu ‘pla B' en el cas que el Tribunal Constitucional retalli encara més l'Estatut, pregunta que no va tenir resposta. És per aquest motiu que els impulsors del corrent crític -que ja compta amb més de 600 militants adherits- es mostren sorpresos per la proposta formulada diumenge per Xavier Vendrell, que no dubten a qualificar de "molt correcta". "Tant de bo que sigui així", comenten els impulsors, recalcant que desconeixen si la proposta de Vendrell vol picar l'ullet als votants més conscients d'ERC -i més permeables al missatge de Reagrupament.cat- o bé és una proposta en ferm que acabarà tirant endavant.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat