Indica publicitat
Dissabte, 4 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 d'octubre del 2011 | 17:33
Notícia · Política

Arnau Queralt, nou cap del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya

El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament d'Arnau Queralt i Bassa (1975) com a director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS).

Arnau Queralt

Font: ACN · Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Gestió Pública pel Programa Interuniversitari del Govern i Gestió Pública (ESADE, UAB, UPF), Quralt és membre de la Junta de l'Opinió Catalana i a partir d'aquesta setmana serà el nou director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

Arnau Queralt també ha estat director del Patronat Català Pro Europa i membre del Consell de Govern i del consell acadèmic de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus. Des de maig del 2010 és secretari general de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya i president del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat