Indica publicitat
Dimecres, 1 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de de desembre del 2011 | 19:54
Notícia · Política

Bosch: "La decisió de la mesa del Congrés és un cop a la pluralitat"

El portaveu d'ERC critica la decisió d'impedir a Amaiur formar grup propi afirmant que "es castiga l'independentisme però es permet a UPyD formar grup"

Barcelona · Alfred Bosch ha criticat la decisió presa aquest dijous per la mesa del Congrés dels Diputats d'impedir la formació del grup d'Amaiur i per tant fer que aquests formin part del grup mixt. Bosch ha afirmat que "la mesa del Congreso clava un cop vergonyós a la pluralitat buscant convertir el mixt en un cul de sac on cap formació pugui treballar amb comoditat i fer que les seves idees siguin defensades amb igualtat de condicions que la resta de partits".

Bosch ha criticat una decisió del "nacionalisme espanyol que utilitza una doble vara per a mesurar les condicions que permeten la formació de grups" perquè "es castiga l'independentisme però es permet a UPyD formar grup" fent una lectura "de les idees, no del reglament".

Bosch també ha criticat l'abstenció dels membres de la mesa de PSOE i CiU per no tenir "l'alçada de mides necessària en un moment com l'actual" i permetre "l'atac contra la pluralitat de veus que suposarà el grup mixt amb 18 membres" fet que demostra que "som incòmodes i que la situació també emmarca que els partits més grans volen fer callar els més petits i ofegar-los en un mixt on tindran menys veu i menys recursos per tal que algunes veus quedin soterrades".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat