Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 24 de de gener del 2012 | 17:28
Notícia · Política

Chacón continua la campanya a les Espanyes: "He combatut amb ungles i dents la proposta de pacte fiscal que defensa CiU"

Ho afirma en una carta al director al Diario de Sevilla arran d'una informació publicada al rotatiu sobre la pugna Chacón-Rubalcaba per liderar el PSOE.

Sembla que la principal preocupació de Carme Chacón, en pugna amb Rubalcaba per liderar el PSOE, és la de desmarcar-se de qualsevol fet que la pugui vincular amb Catalunya, en termes polítics. Si l'exministra ja va decidir encetar la seva cursa a Almeria –tot i ser filla d'Esplugues de Llobregat-, els seus primers passos han servit per alinear-se amb les tesis més jacobines del PSOE.

En comptes d'entendre que la còpia mai podrà superar l'original, Chacón ha decidit enterrar el federalisme i l'Espanya plural i s'ha fet seu el discurs centralista que encarna Rubalcaba. Si fa unes setmanes ja va afirmar que la seva formació es va "equivocar prioritzant el discurs territorial davant el social", la candidata ha respost ràpidament al Diario de Sevilla en una informació sobre el pacte fiscal i el seu suposat recolzament a aquesta aposta del govern d'Artur Mas.

En una carta al director, Chacón no només s'ha desmarcat de la iniciativa, sinó que ha dit que ha "combatut amb ungles i dents la proposta de pacte fiscal defensada per CiU, entre d'altres formacions nacionalistes". L'exministra de Defensa recorda que ha "defensat en tot moment el model de finançament autonòmica que fou aprovat el 2009 i que ha estat positiu per el conjunt de comunitats autònomes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat