Indica publicitat
Divendres, 27 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de maig del 2012 | 17:57
Notícia · Política

Duran critica la presència de la Policia Nacional a la cimera del BCE

Duran també ha dit que el BCE continua apostant només per la inflació i ha lamentat que no hagi tocat els tipus d'interès.

Font: ACN · El líder d'UDC ha criticat aquesta setmana el desplegament policial de l'Estat activat per a la cimera del Banc Central Europeu, el qual ha titllat de dispositiu "exagerat".

Duran i Lleida ha considerat que hagués estat suficient amb la presència dels Mossos i el tancament de la frontera durant uns dies: "Haurien estat suficients les mesures preses pel govern de l'Estat de tancar la frontera Schengen durant uns dies amb la finalitat d'evitar l'entrada de persones amb l'objectiu de fer aldarulls i la presència de la policia de Catalunya". "Crec que s'han passat", ha conclòs.

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha criticat també que el Banc Central Europeu (BCE) continua apostant només per la inflació i no ha tocat els tipus d'interès.

Després que el president del BCE, Mario Draghi, hagi reclamat encara més reformes, Duran ha subratllat que els mercats "no estan premiant els ajustos i volen veure alguna cosa més". "No puc expressar la meva satisfacció", ha dit sobre els resultats de la reunió a Barcelona.


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat