Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de de novembre del 2011 | 17:57
Notícia · Política

"Què és el que diries en onze segons?"

La junta electoral ha desestimat el recurs contra el repartiment de temps en el debat de Canal 9 que es va fer a petició del PSPV. Compromís tindrà onze segons per bloc temàtic per exposar el seu programa.

Es pot presentar un programa en onze segons? Aquest és el temps que tindrà Compromís per bloc temàtic en el debat electoral de Canal 9, que s'emetrà el proper dijous. La junta electoral central ha desestimat els recursos que havien presentat la coalició i EUPV contra la decisió de la junta electoral de València, que, a petició del Partit Socialista del País Valencià (PSPV), va repartir el temps als partits en funció dels resultats electorals del 2008. D'aquesta manera, el repartiment de temps en el debat electoral de Canal 9 dóna al PP vuit minuts per cadascun dels blocs temàtics; al PSPV, set; a EUPV, vint-i-quatre segons; i a Compromís, onze.

Inicialment, el consell de Ràdio Televisió Valenciana havia decidit que tots els grups parlamentaris tinguessin el mateix temps per a intervenir, decisió que va recórrer el PSPV en considerar que el repartiment havia de ser proporcionals als resultats del 2008. Amb d'aquesta maniobra, el PSPV vol evitar que la seva desfeta electoral es magnifiqui, no només sent sepultat pel PP, sinó perdent vots de l'esquerra en favor de Compromís i EUPV.

Precisament, la coalició en què hi ha integrada el Bloc ha realitzat una campanya a la web per recollir idees sobre què dir en els onze segons que tindran.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat