Indica publicitat
Dissabte, 28 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de de novembre del 2010 | 16:58
Notícia · Seguretat

Presentació del llibre 'Mossos d'Esquadra, com és i a què s'enfronta la policia de Catalunya'

Barcelona · El proper dimecres 10 de novembre l'editorial DUX i Proa Espais duran a terme la presentació oficial del llibre de Guifré-Jofre Montoto Mossos d'Esquadra, com és i a què s'enfronta la policia de Catalunya. L'acte de presentació del monogràfic serà a la llibreria Proa Espais, a dos quarts de vuit del vespre, i comptarà amb les intervencions de l'analista del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC) i autor del llibre, Guifré-Jofre Montoto, i del president del CEEC, Miquel Sellarès, el qual n'ha escrit el pròleg.

Mossos d'Esquadra, com és i a què s'enfronta la policia de Catalunya revel·la part de les interioritats d'una de les policies més competents a nivell europeu a través del punt de vista i l'experiència de Montoto, actualment un dels màxims coneixedors de la seguretat pública a Catalunya. El llibre també fa una aproximació a l'estat actual del cos de Mossos d'Esquadra al país i n'adveretix alguns dels principals perills a què s'afronta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat