Indica publicitat
Dijous, 2 d'abril del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 8 de juny del 2009 | 16:41
Notícia · Societat civil

Divisió sobre la importància de les eleccions europees entre els lectors de Tribuna Catalana

Barcelona · L'enquesta de Tribuna sobre la consideració que mereixien les ja passades eleccions europees ha generat el mateix poc interès que els comicis pròpiament dits. Tot i això, els resultats mostren una clara divisió entre els que pensen que sí que són importants (42'1% dels vots) envers els que consideren que ni els partits se les prenen seriosament (41'1% dels vots).


D'aquesta manera, tan sols un 9'5% dels votants ha considerat que es podien considerar un avanç del resultat que es pot donar a les properes eleccions autonòmiques', mentre que el 7'4% ha afirmat que eren molt poc importants.

Podeu participar a la nova enquesta, en què us preguntem quina creieu que és la causa de l'elevada abstenció registrada al Principat (la classe política catalana, el sistema de llistes tancades dels partits, el govern espanyol, l'esgotament de l'estat de les autonomies, el poc interès que genera Europa, etc.)

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat