Indica publicitat
Dimarts, 19 de gener del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de maig del 2009 | 16:35
Notícia · Societat civil

L'Acampallengua 2009 defensa la cultura en català

Barcelona · Després de l'èxit de la cadena humana convocada la passada setmana a Palma per l'Obra Cultural Balear, ara li toca el torn als Joves de Mallorca per la Llengua. L'associació juvenil ha convocat a Sa Pobla, per aquest cap de setmana, l'Acampallengua 2009

un festival artístic i musical que aplega una multitud variada de manifestacions culturals en la nostra llengua. Teatre, malabars, dansa, cançó d'autor representada per Marcel Cranc entre d'altres cantautors, correfocs i les actuacions de Lax'n'Busto, La Gossa Sorda i La Troba Kung-Fú, entre molts altres grups representen l'oferta de l'Acampallengua d'enguany.

Aquesta activitat multitudinària pretén mostrar l'ús del català en les manifestacions musicals i artístiques del nostre país i, alhora, unir-se a la denúncia de l'actual atac lingüístic que es viu a les Illes, en què l'extrema dreta parlamentària i extraparlamentària intenta eliminar els drets guanyats al llarg d'anys de lluita per la recuperació lingüística i cultural.

D'aquesta manera, Joves de Mallorca per la Llengua s'afegeix a la lluita per la reivindicació lingüística i nacional amb la convocatòria d'aquest multitudinari acte cultural que tindrà lloc el 24 i 25 de maig.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat