Indica publicitat
Dilluns, 1 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de juny del 2011 | 17:51
Notícia · Societat civil

Correllengua 2011: sentit homenatge a Pere Quart

La celebració del Correllengua, una iniciativa social en favor de la llengua i la cultura pròpies, començarà enguany el proper 2 de juliol a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), a partir de les 11 hores.

Barcelona · En un comunicat, l'entitat organitzadora, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL), ha revelat l'homenatjat d'aquest Correllengua 2011: el dramaturg i poeta Joan Oliver, més conegut per Pere Quart. L'onada d'activitats artístiques i culturals que conformaran el Correllengua d'enguany començarà a Sant Llorenç Savall amb una cercavila, el pregó de benvinguda i l'actuació de les corals Sant Medir i Els Emprius, que retràn homenatge a Pere Quart en motiu dels 25 anys de la seva mort.

El Correllengua és una eina de transmissió de la llengua pròpia a les persones nouvingudes, així com de manifestació de la cultura dels Països Catalans a tothom qui vulgui gaudir-ne de manera oberta, descomplexada i en positiu. La festivitat, que clourà a Perpinyà coincidint amb la signatura del Tractat dels Pirineus -el 7 de novembe de 1659-, es vertebra amb el pas de la flama, que és l'element simbòlic i cohesionador de la iniciativa. Al seu pas es realitzen tota mena d'activitats de caire lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu: xerrades, taules rodones, programes de ràdio i televisió, música i balls populars, actes gastronòmics, cercaviles, teatre al carrer, concerts, etc. L'objectiu últim: mostrar la vitalitat de la llengua i cultura catalanes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat