Indica publicitat
Dissabte, 4 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 23 de de maig del 2016 | 00:00
Notícia · Societat civil

Jordi Sànchez ha estat ratificat com a president de l'ANC pels membres del Secretariat Nacional

Els membres del Secretariat Nacional de l'ANC escollits en les últimes eleccions, s'han reunit aquest matí a Ripoll per celebrar el primer plenari, amb caràcter constituent, en el qual s'han escollit els quatre càrrecs orgànics de l'entitat. La nova secretària, Eulàlia Sobirà, ha presentat els noms del president (Jordi Sànchez), vicepresidenta (Natàlia Esteve)

tresorer (Marcel Padrós) que encapçalaran un equip de 77 secretaris i secretàries que s'ha conjurat per dirigir l'entitat durant el procés constituent de la nova República Catalana.

Durant les pròximes setmanes es constituiran les comissions de treball i se seguirà empenyent per complir l'objectiu d'assolir una nova República més justa, moderna i democràtica.

Aprofitant la presència a Ripoll, Jordi Sànchez ha utilitzat la pinya com a "símbol del que cal fer ara des del secretariat", tot explicant que avui "a banda d'escollir càrrecs hem començat a treballar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat