Indica publicitat
Divendres, 27 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de de desembre del 2015 | 09:36
Notícia · Societat civil

L'Assemblea demana unitat d'acció a les forces polítiques que concorrin a les eleccions del 20D

L'ANC ha fet un comunicat on recomana la participació a les eleccions del 20-D amb la voluntat de defensar el mandat democràtic expressat en les eleccions del 27 de setembre.

L'ANC manté la seva postura transversal en relació a les eleccions del pròxim diumenge 20 de desembre al Congrés i al Senat espanyols, i respecta la llibertat de tots els seus socis i simpatitzants de participar o no als comicis.


Això no obstant, l'ANC insta a la unitat d'acció de les formacions favorables al procés constituent de la República catalana que es presentin a les eleccions espanyoles del proper 20 de desembre, per defensar el mandat democràtic ja expressat pels catalans en les eleccions del passat 27 de setembre.

L'Assemblea considera que aquesta unitat d'acció, per part dels diputats i diputades i senadors i senadores que siguin elegits al Congrés i al Senat a Madrid, s'ha de centrar en la funció d'altaveus de la voluntat del poble català expressada el 27S, per defensar el posicionament del Parlament i del Govern de Catalunya i per donar suport als successius passos que legítimament s'emprenguin des de Catalunya, tant per impulsar el procés d'independència, com per la regeneració democràtica i la justícia social que són implícites al procés català.

Des de l'ANC recomanem la participació dels ciutadans catalans el 20D per defensar el mandat democràtic del 27 de setembre i defensi els interessos de Catalunya al llarg del procés de separació com a nació, fins a formalitzar-la finalment.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat