Indica publicitat
Divendres, 30 d'octubre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de setembre del 2011 | 18:38
Notícia · Societat civil

Manifestacions 11 i 12 de setembre: #passiopelpaís

Barcelona · Barcelona viu cada 11 de setembre la manifestació de la Diada Nacional. Enguany, la concentració està organitzada  per diverses entitats i plataformes de la societat civil, d'entre les quals se'n destaca Òmnium Cultural, i transcorrerà sota el lema 'Som una nació, volem estat propi'. La marxa està convocada a les 17 h. a la plaça Urquinaona i les 19 h. serà l'hora aproximada de finalització, moment en què s'iniciaran els concerts organitzats per Òmnium al tram final del passeig Lluís Companys.

Per la seva banda, i degut a la malaguanyada actualitat, protagonitzada per la sentència del TSJC i l'ultimàtum llançat a la Generalitat a favor de la destrucció del sistema d'immersió lingüística de l'ensenyament català, somescola.cat ha organitzat també una concentració pel dilluns dia 12 de setembre.

Coincidint amb l'inici del curs escolar, la plataforma ha convocat la societat catalana a manifestar-se simultàniament a tots els pobles i ciutats de Catalunya davant de cada ajuntament, a patir de les 19h i sota el lema "Per un país de tots, l'escola en català".  Us animem a participar en aquestes accions. Per demostrar #passiópelpaís i fer entendre que #somimparables: tots i totes al carrer!

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat