Indica publicitat
Dimarts, 18 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de de febrer del 2013 | 18:14
Notícia · Societat civil

Òmnium aprofita la porta oberta del MWC per reivindicar l'Estat propi

Òmnium Cultural ha endegat una campanya per mostrar la voluntat d'assolir un Estat propi coincidint amb el Mobile World Congress (MWC). La trobada tecnològica és un esdeveniment de referència mundial i suposa l'epicentre de totes les mirades en el sector de la telefonia i les noves tecnologies.

Barcelona · Òmnium Cultural ha engegat aquesta setmana una iniciativa a través de les xarxes socials per tal de fervisualitzar la voluntat de la societat civil catalana d'assolir un Estat propi.

Aprofitant la visita de milers de persones d'arreu del món amb la celebració del Mobile World Congress (MWC), l'organització d'aquest gran congrés sobre telefonia mòbil ha situat diverses pantalles en indrets estratègics de la ciutat de Barcelona on hi apareixen totes les frases que s'expressen a Twitter i que van acompanyades del text #WelcomeMobile.

L'acció, a la qual Òmnium demana que s'hi sumi tots els usuaris de xarxes socials, consisteix en afegir el text #FreedomforCatalonia al ja esmentat #WelcomeMobile per així fer que de forma continuada en aquestes pantalles s'hi visualitzi l'anhel de llibertat de Catalunya.

A més a més, cada dia, Òmnium a través del seu perfil llançarà una frase explicativa sobre què és Catalunya i la nostra actualitat social, política i cultural que acompanyarà el #FreedomforCatalonia i #WelcomeMobile. Avui ha començat amb una frase per situar Barcelona en el context polític català: "Barcelona is the capital of Catalonia".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat