Dijous, 26 de febrer del 2015 | 18:41
 ·
Crònica · Afers religiosos
Franco-Aznar-Rajoy, contra els bisbes catalans
Hi ha moviments polítics i partidistes secrets respecte el relleu en l'arxidiòcesi de Barcelona per substituir al cardenal Lluís Martínez Sistach. El Vaticà ha de tenir en compte que les pressions a que és sotmès per part del Govern de Mariano Rajoy estan línia amb les de José Maria Aznar (l'home que va mentir sobre les armes de destrucció massiva) i el militar dictador Francisco Franco.
Entrevista
"Hem anat massa a Europa a convèncer-nos a nosaltres mateixos"
Raül Romeva
Ex eurodiputat al Partit Verd Europeu
Fa uns mesos va dir adéu al seu escó al Parlament Europeu. Durant dues legislatures, va ser eurodiputat per Iniciativa per Catalunya. Aquest doctor en Relacions Internacionals, heterodox per parlar clar, bon esportista i bon comunicador, coneix com pocs els passadissos de les institucions europees.
 ·
Crònica · Política catalana
Més sentències de TC: bon vent i barca nova
L'Estat espanyol encara té por que el poble català pugui ser consultat democràticament sobre el seu propi futur polític. L'evidència ha estat demostrada aquesta setmana, de nou, amb una altra sentència del Tribunal Constitucional --el mateix alt tribunal que va fer irreversible el procés d'independència el passat 2010-- que ha tombat dos preceptes de la Llei catalana de consultes i la totalitat de la convocatòria del 9N.
 ·
Notícia
Sellarès i Armadans: defensa sí, defensa no, a l'Ateneu
El proper dilluns dia 9 de maç a l'Ateneu Barcelònès (C/ de la Canuda, 6), la vicepresidenta de la insitució, Patrícia Gabancho presidirà i moderarà el debat Defensa sí, defensa no en el procés independentista.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "La mediocritat de dilluns al Parlament és el resultat d'un model dissenyat als despatxos de la 'Internacional Papanates'"
"Si JPF va poder comportar-se així va ser perquè no hi va haver cap diputat de la comissió que el sabés acorralar ni posar-lo entre l'espasa i la paret".
 ·
Recull de premsa
Canosa: "El Tribunal Constitucional esborra Catalunya amb Photoshop mentre que el Congrés juga a Candy Crush"
"Tot arreglat, Pinotxo. Aplaudiments, punts, caramels i que creixi la nàpia".
 ·
Crònica · Política catalana
La fera ferotge
David Basora
Economista
Davant dels moments històrics que s'apropen crec que ens cal mirar al passat per encarar el futur. Res serà com ha estat i el que ha estat serà modificat, cap a un costat o cap a un altre, però no podem defugir la cruïlla en la que es troba el país i la nostra cultura. És la nostra herència. Hereus d'un llegat generat, com a mínim, al llarg d'un mil·lenni i que fa escac a la nostra dignitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí